RólunkTöbb mint 60,000 vásárlót szolgáltunk 2014 óta

A Rhinocamera az egyik vezetõ fényképezõgép és alkatrész viszonteladóvá nõtte ki magát Európában. Az iparág vezetõ márkáinak legkeresettebb és legnépszerûbb termékeit kínáljuk. Több mint 60,000 vásárlót szolgáltunk 2014 óta a Rhinocamera továbbra is folyamatos erõvel hatalmas fényképészeti portfólióján dolgozik versenyképes árak biztosítása mellett. A Rhinocamera egy áruház, ahol minden ami fényképezõgépekkel kapcsolatos azt itt egy helyen megtalálja.

Kik vagyunk?


Rhinocamera 2010-ben alakult, amely megállíthatatlanul azóta is gyarapodik. A tartós növekedés még több készletet, de ami még fontosabb, hogy rendkívül versenyképes árakat tesz lehetõvé. Üzleti modellünk alapja hasonlít másokéhoz, azaz nagy tételben a szokásosnál alacsonyabb egységáron vásárolunk, a különbség azonban más cégekhez képest az, hogy ezt a megspórolt összeget közvetlenül a vásárlónak adjuk át. Ezért nagy és lojális ügyfélbázist tudunk építeni, akik tudják, hogy a lehetõ legjobb árakon biztosítjuk számukra a kívánt termékeket.

Cégünk egyetlen célja: továbbra is versenyképes árak és magas szintû ügyfélszolgálat biztosítása. Jövõképünk szerint Európa legnagyobb fényképezõgép és alkatrész viszonteladóvá válunk, miközben ügyfeleink továbbra is prioritást élveznek.

Vásárlóink száma nem titok.


Láthatja a raktárkészletünket, és ha raktáron van egy árucikkünk, akkor megnyugodhat biztos rendelkezünk az árucikkel


Mivel Ön a vásárlónk, ezért Ön a legfontosabb a számunkra.

Mi az amiben mások vagyunk?

1. Versenyképes árak - Célunk, hogy versenyképes árakat biztosítsunk valamennyi termékünk esetében, bármilyen nagy mennyiség vásárlásából származó megtakarítást közvetlenül az ügyfeleknek adjuk át, így ügyfeleink boldogok lesznek és lojálisak maradnak.

2. Azonnali válaszok - Úgy gondoljuk, hogy ha kérdése van, akkor azonnali választ kell, kapjon. Sok cégnek akár 24 órába is beletelik, hogy válaszoljon, mi másképp mûködünk, tanácsadóink mp-eken belül készen állnak arra, hogy élõ chat rendszerünkön megválaszolják kérdéseiket. Az élõ chat minden oldalon a jobb alsó sarokban látható és nyitvatartási idõben elérhetõ.

3. Magas szintû ügyfélszolgálat - Ön mint vásárló a legfontosabb a számunkra. Célunk, hogy azokat a termékeket biztosítsuk az Ön számára amelyeket Ön szeretne, az Önnek megfelelõ árakon és akkor, amikor Ön szeretné. Az ügyfélelégedettség a legfontosabb szempont a számunkra.

4. Valósidejû készletszintek - A legtöbb weboldal csak raktáron/nincs raktáron alapján árulja termékeit, de az igazság az, hogy csak úgy tûnik, mintha sohasem lennének kifogyva a készletbõl. Mi azonban átláthatóságot biztosítunk: pontosan megadjuk, hány darabunk van az adott termékbõl, láthatja a készletünket, és biztos lehet benne, hogy az árucikk raktáron van, azt is megadjuk, hogy milyen valószínûséggel árusítjuk ki, így megóvjuk Önt az esetleges csalódástól. Minden egyes alkalommal, amikor valaki megrendelést ad le, a készletszint automatikusan lecsökken, így nem hiúsulhat meg a megrendelése egy másik vásárló miatt. Az átláthatóság kulcsfontosságú online vásárlásnál.

5. Biztonságos - A legtöbb cég biztonsági szempontból hetente vagy havonta teszteli a weboldalát, mi minden nap teszteljük, hogy weboldalunkat ügyfeleink 100%-os biztonsággal használhassák. A vezető internetbiztonsági szolgáltatóval, a Comodo-val, együttműködve a weboldal SSL-el (Secure Socket Layer) védett, ami azt jelenti, hogy az adatai védve vannak, és a tranzakciója 100%-osan biztonságos.

Biztonságos fizetés

Biztonságos fizetés

Biztonságos tranzakció

Biztonságos tranzakció

Ingyenes és gyors szállítás

Biztonságos fizetés
Customer Reviews