Lépjen velünk kapcsolatba

Problémája van? Próbálja megtalálni kérdésére a választ az interaktív Ügyfélszolgálatunkon vagy a GYIK-ban. Vagy számtalan módja van annak, hogy kapcsolatba lépjen a tapasztalt Értékesítési és Ügyfélszolgálati csapatainkkal.

 

Vevőszolgálat:

Hétfő: 10:00 - 18:00 (Bezárt - 18. április)

Kedd: 10:00 - 18:00 

Szerda: 10:00 - 18:00

Csütörtök: 10:00 - 18:00

Péntek: 10:00 - 17:00 (Bezárt - 15. április)

Szombat és Vasárnap: Bezárt

Live Chat

Élõ chat

Az élõ chaten gyors segítséget kaphat tõlünk. Kattintson ide, ha beszélni szeretne az egyik tanácsadónkkal, vagy kattintson a weboldal jobb alsó sarkában lévõ Rhinocamera Live Chat-re (élő chatre).

Élő chat elindítása »

By Email

E-mailben

Amennyiben e-mailben szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, kérjük küldjön e-mailt a következõ címre: info@rhinocamera.hu vagy válassza ki az infomációkérõ típus valamelyikét, és kattintson a linkre:

Általános és értékesítés utáni kérdésekhez, kérjük, kattintson ide. »

By Phone

Telefonon

Mi egy internetes üzlet vagyunk, a szó szoros értelmében. Nem tartunk fenn drága call-centereket, így áraink versenyképesek maradnak. Amennyiben sürgõsen kapcsolatba akar lépni velünk, azt javasoljuk, hogy az élõ chat funkcióval lépjen kapcsolatba velünk, ahol egy tanácsadó mp-eken belül válaszolni fog Önnek. Ha azonban úgy érzi, hogy a kérdésére csak telefonon tud választ kapni, kérjük, hívjon fel minket az alábbi telefonszámon. Vegye figyelembe, hogy lehetséges, hogy csúcsidõben késleltetve tudjuk fogadni hívását.

+36-1-848-0475 »

Returns Info

E-mailben

Ha hibás vagy nem kívánt terméket kell visszaküldenie, kérjük, keresse fel a Visszáru részlegünket elõször telefonon vagy e-mailben, és kiadunk Önnek egy visszáru formanyomtatványt.

Keresse fel a Visszáru részlegünket »

Értesítési cím: Rhinocamera, H-1054 Budapest, Honvéd u. 8. I./2

Biztonságos fizetés

Biztonságos fizetés

Biztonságos tranzakció

Biztonságos tranzakció

Ingyenes és gyors szállítás

Biztonságos fizetés