Biztonságos megrendelés

Biztonságos weboldal

A Rhinocamera nagyon komolyan veszi a biztonságot. A legtöbb webáruház csak egyszintû védelemmel van ellátva, a mi weboldalunk kettõs védelemmel ellátott. A Web Inspector nagyon hasonló elven működik az ügyfelek adatainak védelmét illetően, de emellett nagy hangsúlyt fektet a weboldal bármilyen rosszindulatú támadása elleni védelemre is. A Web Inspector a weboldal megbízhatóságát is garantálja, nem egy, hanem kétrétegû védelemmel az ügyfelek biztosak lehetnek abban, hogy védve vannak a Rhinocamera oldalon. További információért látogasson el a következõ weboldalra: www.webinspector.com

Web Inspector

Biztonságos kártyás fizetések

A weboldalon keresztüli valamennyi hitel- és bankkártya fizetésnek át kell mennie a Visa vagy Mastercard biztonsági kód ellenõrzésen. Ez az ellenõrzés megvédi a vásárlót az online csalásoktól, a kézbesítés elmulasztásától, ezért a nálunk történõ tranzakciója kockázatmentes. Minket mint kereskedõt is megvéd a lopott bank/hitelkártya használattól, ennek értelmében közvetlenül elküldhetjük Önnek a megrendelését, és nem kell amiatt aggódnunk, hogy nem Ön a vásárló.

Verified By Visa


Azonnali bankfizetés

A tartózkodási helyétõl függõen azonnali bankfizetést is tudunk fogadni, ezen fizetések esetében 100%-os garanciát biztosítunk. Annak érdekében, hogy elérhetõvé tegyük ezen fizetések használatát, a Rhinocamera cégnek és szolgáltatásának szigorú ellenõrzéseken kellett megfelelnie, vagyis egy újabb kockázatmentes fizetési módszert biztosítunk az ügyfeleink részére, hogy az átutalások teljesen védve legyenek. A fizetések terén teljes védelmet biztosítunk, és ezt a módszert használva még soha nem történt nálunk visszaélésszerû megrendelés, ezért inkább a bejövõ pénzekrõl megerõsítést küldünk, és nem várjuk meg amíg a pénz megérkezik a bankszámlánkra.

Returns Info

Trustly azonnali banki átutalás

Mi a Trustly? A Trustly egy azonnali online banki átutalási mód, amely lehetõvé teszi, hogy közvetlenül a bankszámlájáról fizessen anélkül, hogy kilépne az oldalunkról. A Trustly a következõ országok bankjaival mûködik együtt: Ausztria, Belgium, Bulgária, Horvátország, Cseh Köztársaság, Ciprus, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Németország, Görögország, Magyarország, Írország, Olaszország, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Málta, Hollandia, Lengyelország, Portugália, Románia, Szlovákia, Spanyolország, Svédország, Egyesült Királyság. A Trustly 100%-osan biztonságos, és a megrendelések 100%-osan védettek, ez azt jelenti, hogy megrendelése azonnal elküldésre kerül, a hagyományos banki átutalással szemben, amely 2-3 napot is igénybe vesz.


Returns Info

Banki átutalás

A banki átutalással történő fizetések 15 eurós felárat vonnak maguk után, mely összeget automatikusan a kosárba helyezzük, amennyiben ezt a fizetési módot választja. Amint elküldi megrendelését, küldünk egy szelvényt a banki adatainkról és megrendelésének referenciaszámával, amelyeket a banki átutalásnál kell megadnia, hogy a fizetést hozzárendeljük a megrendeléséhez. A banki átutalások általában 48 órán belül megérkeznek, majd az elküldés azonnali. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a felár vissza nem térítendõ tranzakciós díj.

Returns Info

American Express

Az American Express fizetések esetében 2,5%-os felárat számolunk fel, amelyet az ár tartalmaz, amennyiben ezt a fizetési módot választja. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez a felár vissza nem térítendõ tranzakciós díj.

Biztonságos fizetés

Biztonságos fizetés

Biztonságos tranzakció

Biztonságos tranzakció

Ingyenes és gyors szállítás

Biztonságos fizetés