Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

A szállítás ingyenes, a jobb oldalon lévõ táblázatban megadott szállítási idõkkel érvényes. A szállítás a helyszíntől függ, pl. a városi területekre történő szállítás a várható szállítási idő elején valószínűsíthető, míg a vidéki területekre történő szállítás a szállítási határidő végén.

A küldési idõpont a fizetés módjától függ, az azonnali fizetések (hitel/bankkártya, Trustly, IBP, Amex) után a terméket 24 órán belül elküldjük. A bankátutalásos megrendeléseket akkor küldjük, ha az összeg levonásra kerül, amely 1-3 munkanapba telik. Kérjük, vegye figyelembe, hogy utánvétel esetében ez a szállítási határidõs menetrend nem érvényes, a megrendelését követõen kapcsolatba lépünk Önnel az elérhetõ szállítási idõpontok miatt.


Rapid Delivery

Expressz szállítás

Az expressz szállítás egy 48 órán belüli szállítást jelent, ahogy azt a jobb oldali szállítási táblázatban is feltüntettük, ebbe a hétvégék nem tartoznak bele. Ahhoz, hogy a 48 órán belüli szállítást intézni tudjuk, a megrendelését du. 1 óra elõtt kell leadnia. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ha távoli vidéken pl. Cipruson, Máltán él, a szállítás 72 órába is beletelhet.

A küldési dátum a fizetés módjától függ az azonnali fizetések (hitel/bankkártya Trustly IBP Amex) esetében még aznap küldjük ha du. 1 óra elõtt vagy a következõ munkanap ha du. 1 óra után. A bankátutalásos megrendeléseket akkor küldjük ha az összeg levonásra került. Kérjük vegye figyelembe hogy az utánvételi fizetési mód esetében nem lehet expressz szállítást igényelni.


Other Countries

Egyéb országok

Valamennyi európai országba többletköltség nélkül szállítunk, kivéve Norvégia és Svájc. Ha pl. egy másik országból rendel, kérjük, tekintse meg a jobb oldalon lévõ példákat, hogy mennyi extra idõt kell hozzáadni a fenti táblázathoz képest:

+1 nap

Finnország, Észtország, Luxemburg, Szlovákia, Lengyelország, Románia, Cseh Köztársaság, Bulgária

+2 nap

Lettország, Görögország, Szlovénia, Szerbia, Horvátország, Bosznia és Hercegovina, Litvánia, Albánia, Macedónia, Montenegró

+3 nap

Ciprus, Málta


Delivery Information

Szállítási információk

Hétvégén leadott megrendeléseket hétfõnként dolgozzuk fel, mivel hétvégenként nincs futárszolgálati csomagleadás. Amennyiben szombaton szeretné a szállítást, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a további részletekért.

Valamennyi ingyenes szállítással történõ megrendelést a beérkezéstõl számított 24 órán belül elküldjük, és valamennyi expressz szállítást még ugyanazon a napon elküldjük, ha a megrendelés du. 1 óra elõtt történik, és a következõ napon ha du 1. óra után adja le a megrendelést. Biztosított futárszolgálattal küldjük, és eredeti állapotban kapja kézhez. A szállítási politikánk csak a megrendelés idõpontjában raktáron lévõ árucikkeinkre vonatkozik.

Kivételek: A Mastercard-dal, Visa-val és American Express-szel együttműködve valamennyi bank/hitelkártyával történő megrendelésnek át kell mennie a csalásellenes biztonsági ellenőrzésen mielőtt elküldésre kerülnek - ha a megrendelése nem megy át a biztonsági ellenőrzésen, kapcsolatba fogunk Önnel, lépni hogy igazolja a biztonsági adatait, ez késleltetheti megrendelésének elküldését. Bármilyen egyéb fizetési módszerrel leadott megrendelés esetén ezek a csalásellenes ellenőrzések nem érvényesek.

Biztonságos fizetés

Biztonságos fizetés

Biztonságos tranzakció

Biztonságos tranzakció

Ingyenes és gyors szállítás

Biztonságos fizetés